Вицешампионът на България Нефтохимик 2010 (Бургас) остава без капитана си Георги Петров

...
Вицешампионът на България Нефтохимик 2010 (Бургас) остава без капитана си Георги Петров
Коментари Харесай

Георги Петров: За мен сезон 2022/2023 приключи, бе безкрайно удоволствие да бъда част от този отбор

Вицешампионът на България Нефтохимик 2010 (Бургас) остава без капитана си Георги Петров до края на сезона, откакто получи травма в последните конфликти от efbet Супер Волей.

Волейболистът заяви новината в профилите си в обществените мрежи, като съобщи, че работата в бургаския клуб за него е била наслаждение и се надява построеното досега да даде своя резултат. 

Асът прикани почитателите да не престават да поддържат обичания тим.
 Капитанът на вицешампионите е навън до края на сезона Капитанът на вицешампионите е навън до края на сезона
" С горчива усмивка оповестявам, че за мен сезон 2022/2023 завърши! Горчивината идва от повода за прекратяването, класическа - няма потребност да се разказва обширно. Но усмивката ми идва от свършената работа досега на всички ни в “Нефтохимик 2010 ”. За мен бе безпределно наслаждение да бъда част от “шарената ” картина на този тим. Вярвам, че изградихме нещо стойностно, което може да даде прекрасен резултат най-после! Апелирам към почитателите на тима да не стопират да имат вяра и поддържат, с цел да можем дружно да реализираме, каквото заслужаваме! Благодаря на всички! И до нови срещи в спортните зали! #17 ", е посланието на Петров към последователите на клуба.

Снимки: NVL/Startphoto.bg 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР